Over ons

Specialisten in ons vakgebied

VVE Taxaties betreft een groep specialisten die de koppen bij elkaar hebben gestoken. Doordat wij tijdens onze dagelijkse werkzaamheden voor makelaars, assuradeuren en particuliere VVE Taxaties, samen dát doen waar we goed in zijn en steeds vaker tegen het feit aanliepen dat de door ons bezochte VVE complexen onvoldoende, of zelfs niet waren verzekerd, is het idee ontstaan om dit met elkaar binnen de markt aan te bieden.

Onze specialisten, schade-experts, taxateurs, makelaars, assuradeuren en aannemers zijn begonnen met het aanbieden van herbouwwaardetaxaties aan VVE’s. Al snel bleek dat er ook enorm veel behoefte bestond aan het onderhoud, herstellen van schades en aan onderzoek naar de afgesloten polissen. Ook hierin hebben wij gemeend oplossingen te moeten bieden, en dit bleek gretig aftrek te vinden.

Doordat wij een organisatie zijn waarin wij proberen niet alleen het wiel uit te vinden, maken wij gebruik van onafhankelijke ZZP’ers, assuradeuren en herstelbedrijven. Door één ieder te laten doen waar hij of zij goed in is, is een gefundeerde organisatie ontstaan die snel, accuraat en doeltreffend kan optreden in eigenlijk alle voortkomende problemen of vraagstukken.

Wilt u meer weten van ons, of eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek. neem dan contact met ons op via ons vaste nummer 085 – 13 03 278 of via mail info@vvetaxaties.nl

Wij zien uw reactie of input graag met belangstelling tegemoet.

Onze visie en missie...

  • Wij doen wat wij beloven
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  • Na opname heeft u de rapportage binnen 72 uur
  • Onze rapportage blijft zes jaar geldig
  • Op hertaxaties geven wij 20% korting
  • Bij schade zijn wij 24/7 voor u bereikbaar

U kunt ook contact opnemen via onderstaande button.

contactformulier